چهارمین روز آتش‌سوزی‌های جنگلیِ شمال ژاپن | نگرانی از نزدیک شدن حریق به مناطق مسکونی

  • کد خبر: ۴۰۹۶۰۶
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۶
چهارمین روز آتش‌سوزی‌های جنگلیِ شمال ژاپن | نگرانی از نزدیک شدن حریق به مناطق مسکونی
تداوم دو آتش‌سوزی جنگلی در استان «ایواته» در شمال ژاپن امروز (شنبه) وارد چهارمین روز شده و تلاش‌های زمینی و هوایی آتش‌نشانان برای مهار آن افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، مقامات محلی می‌گویند تاکنون بیش از ۱۰۰۰ پرسنل آتش‌نشانی برای مهار حریق به منطقه اعزام شده‌اند.

آتش‌سوزی‌ها در حال نزدیک شدن به مناطق مسکونی شهر «اوتسوچی» هستند، جایی که به حدود یک سوم از ساکنان شهر دستور تخلیه داده شده است.

بعدازظهر چهارشنبه، یک آتش‌سوزی در منطقه‌ای کوهستانی در استان ایواته رخ داد و دو ساعت بعد، حدود ۱۰ کیلومتر دورتر و در نزدیکی منطقه مسکونی اوتسوچی، آتش‌سوزی دیگری رخ داد.

شعله‌های آتش، خانه‌ها را در چندین منطقه تهدید می‌کنند و ۱۲۲۵ آتش‌نشان از جمله تیم‌هایی که از خارج از استان اعزام شده بودند، از زمین و هوا با آتش مبارزه می‌کنند.

بالگرد‌هایی از چندین استان و نیرو‌های دفاع شخصی ژاپن در حال انجام عملیات هوایی برای اطفای حریق هستند.

به گزارش رویترز، آتش‌سوزی‌های جنگلی تا صبح امروز بیش از ۷۳۰ هکتار را سوزانده و دستور تخلیه اجباری برای ۱۵۴۱ خانوار (۳۲۳۳ نفر) صادر شده است.

این گزارش همچنین حاکیست تاکنون هشت ساختمان از جمله یک خانه در آتش سوخته با این حال هنوز هیچ تلفاتی گزارش نشده است. بنابر اعلام آژانس هواشناسی ژاپن، در هفته آینده هیچ بارانی برای این نواحی پیش‌بینی نمی‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.